Ana içeriğe atla

2008’ E THALIA’NIN CANLANDIRICI VE YAŞLILIK KARŞITI KREMLERİ İLE GİRİN



YENİ YILDA THALIA’NIN  CANLANDIRICI VE GENÇLEŞTİRİCİ GÜNDÜZ KULLANILAN VE GECE KULLANABİLECEĞİNİZ YENİLEYİCİ VE ONARICI YAŞLILIK KARŞITI KREMLERİNE MERHABA DEYİN

Yeni yıla Thalia  gündüz ve gece kremi ile girin.

2018 de kullanmanızı önerdiğimiz Akten Kozmetik üretimi Thalia İnnovative Day Cream Gündüz Kremi , cildiniz ışıldamasını sağlayıp daha dinç göstermesini sağlarken, gece boyunca  cildinizin kendini yenilemesine yardımcı olurken,THALIA Innovative Night Cream gece kremi de içeriğindeki organik TSUBAKI, organik Macadamia yağı, organik Jojoba ve organik Candellia özü gibi organik bitki özleri ile cildinizi tazeleyen kullanarak , kullanım sonrası cildinizin ışıldayıp , daha enerjik ve dinç görünmesini sağlayın.

Daha Ayrıntılı Bilgi
Gündüz Kremi
Cildiniz gün boyu dış etkenlere maruz kalır ve hissedilir oranda nem kaybeder. UV ışınları, stres, çevresel faktörler ve kirlilik cilt renginin solmasına, erken yaşlanmaya ve cilt bariyerinizin sağlıksız görünmesine sebep olur. 
THALIA Innovative Day krem cildinizi gün boyu dış etkenlerden korumaya yardımcı olurken, cildinizin ihtiyacı olan nem ve bakımı sağlar. THALIA Innovative Day Cream gün boyunca cildinizin kendini yenilemesine yardımcı olur.
İçeriğindeki organik TSUBAKI yağı, organik jojoba yağı, organik pirinç kepeği yağı ve organik susam yağı ile cildinizi tazelerken, diğer doğal hammadde içerikleri ile cildinizi yeniler. Cildinizin ihtiyacı olan bariyeri pirinç kepeği yağı ve Calendula çiçeği özü sağlarken, dış etkenlerden korumak için ise shea yağı ve susam yağı ihtiyacınız olan korumaya yardımcı olacaktır.
Daha fazla nem ihtiyacınızı hyaluronik asit sağlarken, vitamin E ve provitamin B5 ile istenilen enerjiyi cildinizde hapseder. Gün boyu nemli ve bakımlı bir cilt, kendinizi daha genç hissetmenizi sağlar. 
THALIA Innovative Day Cream kullanımı sonrası cildiniz ışıldar ve daha dinç görünür.
Ürün Kullanımı : 
Her sabah yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Keyif veren hoş kokusu, ağırlık hissettirmeyen, organik içeriği ve yumuşak dokusuyla gün boyu cildinize bakım yapar. Göz çevresi bakımı için THALIA Göz Çevresi Bakım Kremini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Gece Kremi
Güzelliğiniz gecenin yenileyici bakımında saklı. Zaman ilerledikçe, cildin kendini yenilemesi yavaşlar. Uykudan uyanıldığında yorgun bir görünüm, daha belirgin kırışıklar ve mat bir cilt tonu görülür. 
THALIA Innovative Night Cream gece boyunca cildinizin kendini yenilemesine yardımcı olurken, içeriğindeki organik TSUBAKI, organik Macadamia yağı, organik Jojoba ve organik Candellia özü gibi organik bitki özleri ile cildinizi tazeler.
Aynı zamanda hyaluronik asit, vitamin E ve provitamin B5 içeriği ile cildinizin ihtiyacı olan nemi ve enerjiyi cildinizde hapsedin! Coprino mantarı özü, ginseng ve meyan kökü ile cildiniz yorgunluğunu alın. Gece boyunca nem dengesi korunmuş ve bakımı yapılmış bir cilt, sabah kalktığınızda kendinizi daha genç ve pürüzsüz hissetmenizi sağlar. 
THALIA Innovative Night Cream kullanımı sonrası cildiniz ışıldar, daha enerjik ve dinç görünür.

Ürün Kullanımı : 

Her gece yüzünüze ve boynunuza günlük olarak uygulayın. Hoş kokusu, ağırlık yapmayan, keyif veren organik içeriği ve yumuşak dokusuyla cilt yenilenmesinin en yoğun olduğu zaman aralığı yani gece boyunca cildinize bakım yapar. Göz çevresi bakımı için THALIA Göz Çevresi Bakım Kremini kullanmanızı tavsiye ederiz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü